amikor a randiguru blogol

Randi-másképp

Randi-másképp

A magyar Sandra Bullock társat keres!

2014. október 24. - Randimásképp

Egész pontosan meg lehet mondani, hogy hol fogynak el a férfiak az offline társkeresés „rendszerében”: 45 éves kor körül. Ha pusztán a nőkön múlna, vígan rendezhetnénk randiprogramokat még a 60-as korosztálynak is.

Hol lapulnak a valódi (tehát nem a virtuális!) férfiak – ez kérdés, mert hogy léteznek egyedülálló, vagy elvált férfiak 45 felett is, az nyilvánvaló. Nagyon valószínű, hogy cikinek tartják a személyes találkozásra épülő társkeresősdit. Itt már muszáj magukat felvállalni, megmutatni. Az online társkeresőket tanulmányozva látható, hogy óriási létszámban jelen vannak szingli férfiak is, még úgy is, hogy 40 körül átbillen a mérleg, és több nőre „jut” egyetlen férfi.

Azok, akik mégis megfordulnak a társkereső piacon, mintegy második „ifjúkorukat” élve nem ritkán 15-20 évvel fiatalabb nőket keresnek (sokszor persze teljesen reménytelenül…). A negyven feletti nők pedig ott maradnak csüggedten.

Mielőtt a fejekben megjelenne egy elhanyagolt, hurkás, 40-es, 50-es nő képe, nézzünk néhány ismert 40-es szinglit: vajon kinek jutna eszébe Sandra Bullockról a vénlány kifejezés? Netán Heidi Klumról a gázos többgyerekes anya? Persze lehet azt mondani, hogy ők nem az átlagot képviselik- de egyfelől, higgyétek el, tényleg léteznek okos, értelmes, nagyon csinos nők az átlagemberek között is, másfelől azok a férfiak akik eleve nem adnak esélyt a 40 feletti nőknek igazából azt se tudják, hogy köztük van e a magyar Sandra Bullock.

Részletek a hozzánk érkező levelekből:
„Hölgyeknél csak 42-ig van kalibrálva a keret? Sok programon csak 40. :-( Lehet ezen változtatni? Lennének idősebb barátnőik is, akiket érdekelne ez a fajta ismerkedési lehetőség, de így nem tudom nekik ajánlani.”

„Szívesen részt vennénk a programotokon a barátnőmmel és azt is megértem, hogy a férfiaknak is van egy bizonyos korhatára, de a barátnőm fiatalos 49 éves. Miért van kizárva az ő korosztálya?

Ma már nem újdonság, hogy fiatalabb társat választanak maguknál a fiatalos 40esek.”

„Nem túl biztató, de még mindig ott van a lehetőség, hogy a villamoson rámosolyog az ember lányára élete nagy szerelme... Azért nem csüggedünk (dehogynem)  és  igyekszünk nyitottak maradni .”

„Minden programjuk „korhatáros”. Az aktivitásommal semmi baj. A 44 éveseknek mi marad?”

Adná magát a válasz, hogy a 40-45 feletti férfiak egyszerűen félnek vagy elkényelmesedtek az otthoni tévékapcsolgatásban. Tartanak attól is, hogy már nem kellenek, hogy már nem elég jók, de a monitor mögött még „hódíthatnak”, élőben már nem biztos, hogy ilyen egyszerűen menne, pedig a valós társtalálásra és a hosszútávú kapcsolatokra ezek a randi programok igazán alkalmasak. Ajánljuk szíves figyelmükbe, hogy 40 felett az ember lánya már túl van pár csalódáson, tapasztalatok sokaságán – és tudja, hogy a belső fontosabb, mint a külső, ráadásul nincsenek elvárásai a családalapítás terén sem. Persze akinek nem inge, ne vegye magára:)

Az biztos, hogy a nők lendületben vannak 40-50-60 felett is, nyitottak, aktívak, mosolygósak és nem adják fel.

Szerintetek hol bujkálnak a 45 feletti férfiak? És kedves férfiak, mitől féltek? Mit tanácsoltok a magyar Sandra Bullocknak?

Véleményetekből mindnyájan tanulhatunk, rajta hát!

www.randimaskepp.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://randimaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr116830223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása